fbpx

KOMPLEKT Märkmiku Aksessuaarid Roosa

44.95

Tõsta oma märkmiku mäng järgmisele tasemele!

Komplekt “Märkmiku Aksessuaarid” on ideaalne neile, kes soovivad oma tööruumi ja planeerimist inspireerivalt korrastada. Kompaktne ja stiilne komplekt sisaldab kõike vajalikku, et lisada oma päevikusse või märkmikku ilu, funktsionaalsust ja natuke head energiat! ✨

Need aksessuaarid on rohkem kui lihtsalt töövahendid – see on kombinatsioon praktilisusest ja positiivsest meelelaadist. Kui soovid oma märkmikku või planeerimist täiendada stiilsete ja funktsionaalsete aksessuaaridega, mis inspireerivad igapäevast korraldamist ja loovust, siis see komplekt on just sulle. Sobib ideaalselt nii kingituseks kui ka enese motiveerimiseks! 🎁

Komplekti väärtus: 56 eurot, kuid saadaval erihinnaga!

Komplekt on pakendatud karpi, mis teeb selle kinkimiseks eriti mugavaks. Olgu see kingitus iseendale või kellelegi teisele – igaüks, kes armastab planeerimist ja positiivseid sõnumeid, hindab selle komplekti väärtust ja praktilisust.

Laos

Komplekti sisu:

  1. Kompaktne pinal
    Mugav ja väike pinal (20 cm x 2.5 cm x 6 cm), mis hoiab kõik sinu pliiatsid ja markerid alati käeulatuses. Täiuslik igapäevaseks kasutamiseks, et kõik vajalikud kirjutusvahendid oleksid korras ja organiseeritud.
  2. Stiilne läbipaistev joonlaud
    Läbipaistev ja minimalistlik joonlaud, mis on mitte ainult praktiline, vaid ka visuaalselt pilkupüüdev aksessuaar sinu märkmikusse või planeerimisvahendisse.
  3. Funktsionaalsed kleebised (6 lehte)
    Kleebised, mis aitavad sul oma märkmeid ja tegevusi korraldada. Ikoonid, täpid, triibud ja tegevuste jälgija on ideaalne lisand neile, kes soovivad visuaalset organiseerimist ja lihtsamat ülevaadet oma päevast.
  4. Järjehoidja indeksid
    Kleepsudega samas toonis järjehoidjad, mis teevad märkmete jagamise ja organiseerimise lihtsaks. Stiilsed ja kasulikud, sobituvad suurepäraselt komplekti värvitoonidega.
  5. Kahepoolsed markerid (2 tk)
    Funktsionaalsed ja kahepoolsed markerid, mis sobivad ideaalselt märkmete esiletõstmiseks, loovate ideede ülesmärkimiseks või lihtsalt oma märkmiku elavdamiseks.
  6. Järjehoidjad hea mõttega (2 tk)
    Igal järjehoidjal on inspireeriv sõnum, mis hoiab sind igapäevaselt motiveerituna ja tuletab meelde, et head mõtted toovad kaasa head tulemused. Need järjehoidjad on väikesed meeldetuletused, et su mõtted loovad su reaalsust.
  7. Hea mõttega kaart (1 tk)
    Väike, kuid inspireeriv kaart, mis lisab igasse päeva positiivse noodi ja aitab keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline. Hoia seda kaarti alati silme ees, et meeles pidada, kui võimsad võivad olla head mõtted!
  8. Komplekt on pakendatud karpi.
Updating…
  • Ostukorvis ei ole tooteid.