fbpx

KOPMPLEKT virsik “Õnnelikud mõtted”

32.99

Õnn algab sinu mõtetest!

Komplekt “Õnnelikud Mõtted” on loodud selleks, et tuua sinu ellu rohkem rõõmu, positiivsust ja tänulikkust. Kui hoiad oma fookuse igapäevastel väikestel rõõmudel, märkad, kuidas õnn muutub sinu igapäevaseks kaaslaseks. See komplekt pakub sulle praktilisi tööriistu ja inspireerivaid sõnumeid, mis aitavad hoida positiivset mõtteviisi ja tuletavad meelde, et õnn on valik, mida saad teha iga päev.

Komplekti tegelik väärtus on 40 €

Komplekti sisu:

  1. Kaardid (8 tk) – Õnnelike ja positiivsete sõnumitega kaardid, mis aitavad sul keskenduda rõõmule ja tänulikkusele igas päevas. Aseta need nähtavatele kohtadele, et meelde tuletada, et õnn ja heaolu on alati käeulatuses.
  2. Minikaart  9 cm x 5.7cm (1 tk) – Väike kaart, millel on õnnelik mõte. Pane see oma rahakotti, märkmiku vahele või öökapile.
  3. Kirjaklambrid (4 tk) – Praktilised ja stiilsed klambrid.
  4. Külmkapimagnet 9.7 cm x 9.2 cm (1 tk) – Õnneliku sõnumiga magnet, mis tuletab sulle iga päev meelde, et õnn on sinu valik. Sellel väiksel sõnumil on jõudu tõsta sinu meeleolu.
  5. Kleebised (24 tk) – Positiivsete ja õnnelike mõtetega kleebised, mida saad kasutada märkmikus. Kleebised EI OLE vee- ega kulumiskindlad. Kasutada ainult märkmikus.
  6. Lõõtsümbrik 18 cm x 13 cm (1 tk) – Mugav ja praktiline ümbrik kleebiste ja kaartide hoiustamiseks.
  7. Kaardihoidja (1 tk) – aitab hoiab sinu lemmikmõtteid alati nähtaval kohal – töölaual, riiulil või öökapil. Näe neid sõnumeid iga päev ja tunne, kuidas need muutuvad sinu omaks!
  8. Juhis: Õnnelikus – Kuidas seda luua ja hoida?
  9. Komplekt on pakendatud pappkarpi.

Õnnelikkus ei sõltu välistingimustest – see on sisemine seisund, mida saad ise kujundada ja hoida.

Komplekt “Õnnelikud Mõtted” annab sulle praktilised tööriistad, mis aitavad sul igapäevaselt keskenduda positiivsele ja luua rõõmu oma ellu. Õnnelikud mõtted on nagu seemned, mis ajapikku kasvavad tugevaks ja kestvaks õnnetundeks.

Õnnelik mõtteviis mõjutab iga eluvaldkonda:

  • Emotsioonid: Kui keskendud rõõmule ja tänulikkusele, tunned end iga päev kergemana ja rahulolevamana.
  • Suhted: Õnnelik meeleseisund aitab sul olla avatud ja toetav, tuues su ellu rohkem armastust ja positiivseid suhteid.
  • Tervis: Kui oled õnnelik ja rahulolev, on lihtsam hoolitseda ka oma vaimse ja füüsilise tervise eest.
  • Edu ja saavutused: Positiivne mõtteviis annab sulle julgust ja motivatsiooni liikuda oma eesmärkide poole, sest usud, et head asjad on võimalikud ja need juhtuvad sinuga.

Kuidas komplekti kasutada?

  • Aseta kaardid, magnet ja kleebised kohtadesse, kus sa neid igapäevaselt näed – külmkapile, märkmikusse või töölauale –, et need aitaksid sul hoida rõõmsat ja tänulikku meelelaadi.
  • Kasuta kirjaklambreid ja kaardihoidjat oma päeviku või dokumentide korrastamiseks, et sinu tööruum peegeldaks õnnelikku ja harmoonilist energiat.
  • Hoia lõõtsümbrikus oma inspireerivaid kaarte ja kleebiseid, et need oleksid alati kättesaadavad ja lisaksid sinu päevadesse rohkem rõõmu ja positiivsust.

Komplekt “Õnnelikud Mõtted” on ideaalne kingitus endale või kellelegi, kes vajab väikest inspiratsioonisüsti, et muuta oma päevad rõõmsamaks ja positiivsemaks. Õnn ei ole midagi, mida otsida väljastpoolt – see on mõtteviis, mida saad kasvatada ja hoida iga päev. Kas oled valmis looma rohkem õnne oma ellu? 🌟

Updating…
  • Ostukorvis ei ole tooteid.